Pochutnej si jako v restauraci, kdekoli a kdykoli se ti zachce ✅
Hned po otevření se ti pod nosem rozvoní poctivě uvařený jídlo ze 100% přírodních surovin, který naši kuchaři uvařili stejně jako v dobrý restauraci. My jsme ho navíc jenom zasterilovali stejným principem, jako zavařovali naše babičky. Dneska na to jen máme lepší technologii. Jídlo díky tomu chutná a voní jako právě uvařený. Jen ti bez lednice vydrží minimálně tři roky. Tuhle pochoutku si tak můžeš servírovat kdykoli a kdekoli máš zrovna chuť.
Když tě netíží každý gram navíc, můžeš si otevřít restauraci jen pro sebe. Doslova!
O jídle
Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu, že je toto jídlo jedno z nejoblíbenějších v naší nabídce.
Složení
Jelení maso (30%), bramborové špalíčky (28%)bramborové špalíčky(28%) (pšeničná mouka, bramborové vločky /SO2/ , 30% pšeničná krupice, sůl, vaječná směs, koření) kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), cibule, červené víno, řepkový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citronová šťáva, sůl, divoké koření.
Nutriční hodnoty
|
|
100 g |
Jídlo |
Energetická hodnota |
kcal |
149 |
594 |
Energetická hodnota |
kJ |
622 |
2488 |
Tuk |
g |
4,6 |
18,4 |
Nasycené tuky |
g |
1,6 |
6,4 |
Bílkoviny |
g |
8,8 |
35,2 |
Sacharidy |
g |
17,8 |
71,2 |
Cukry |
g |
12,2 |
48,8 |
Sůl |
g |
1,3 |
5,2 |
Základem jsou 100% přírodní suroviny
Bez nich prostě přírodní jídlo neuděláš, ani kdyby ses rozkrájel/a. Maso i zeleninu bereme čerstvé, chlazené od lokálních dodavatelů. Nepouživáme žádné polotovary a všechno si připravujeme poctivě sami od základu. No řekněte, kdo z vás má během treku nebo dovolený tak čas a chuť tohle řešit?
Ruční vaření podle tradičních receptur
Když už máme ty nejlepší suroviny, tak jim musíme dopřát taky odpovídající péči. U nás nenajdeš žádné automatizované výrobní linky. Každá porce jídla projde rukama našich kuchařů - srdcařů, kteří si s jídlem doslova hrají. Bohužel musíme psát i to, že všechna jídla jsou nejdřív klasicky uvařena než se suší, případně sterilují. Jestli si teď říkáš, že je to přece jasný, tak bohužel to dnes je spíš výjimka. To všechno děláme jen proto, aby sis mohl/a ve spacáčku mlaskat blahem.
Nakonec přichází high-tech konzervace
Máme hotové jídlo. No a co ted' s ním? Aby vydrželo opravdu cokoli a drželo s tebou krok ať už se vydáš kamkoli, musíme s ním udělat pár kouzel. Kouzla máme celkem dvě a to vakuové sušení, nebo sterilaci. U obou je unikátní to, že si jídlo zachová svou přirozenou chuť a nutriční hodnoty a i po X letech je stejné, jako čerstvé uvařené. Vakuové sušení používáme pro co nejlehčí jídla do batohu, sterilaci pak pro jídla, u kterých není takový tlak na nízkou váhu, nýbrž na rychlost přípravy.